.....................................................................

Searching The Iris (Tr5)

Készítő: Raider Croft Homepage

Letölthető: Full Game Vagy a kisebb verzió INNEN

Töltsd le a "Full Game"-t, ezt csak ki kell csomagolnod, bemásolni valahova, és már indíthatod is a kalandot.

Review:

Sajnos nagyon rövid ez a pálya. Teljesen TR5 toronyházas hangulatú, bemutatva, hogy nagyszerű TR5-ös pályákat is lehet készíteni. Pár fegyverest kell megölnünk a felvett HK Gun-al, mire a végén megszerezzük az Iris-t.  2 secretet találtam a pályán. A rövidsége ellenére, azért nézzetek bele, érdekes. :)

Secret-2:

 

Leírás:

Lecsúszás után rohanj előre, vedd fel a HK Gun-t, és célozva, (numpad0) lődd fejbe a fegyvereseket. Kússz be a résen, mert hátul a létra mögött, lőszert, medipackot, sé az 1.Golden Rose-t találod az 1.secret-ben.

A sarokban mássz le a létrán, ugord át a lézert, és kapaszkodj fel a másik terembe. Kutasd át a polcokat, mert lőszert, medipackot, és a 2.Golden Rose-t találod az 2.secret-ben. Menj fel a lejtőn, lődd fejbe a fenti fegyverest, menj be a kinyílt ajtón, és mássz fel a létrán. Csússz le ismét az első nagy terembe, öld meg az újabb páncélos fegyverest, és kússz be a résen a létrához. Fent, a polcról felveheted az Iris-t, és a sárga padlólapra lépve vége is a pályának.

OBig


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.