.....................................................................

LB Advent Calendar 2019 - Christmas Treasure Hunt

Készítõ: DavideBre

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a davide_bre_lb_advent_calendar2019christmas_treasure_hunt.zip-et, máűsold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

A sok kalandja közül az egyik Croft-kastélyban történet. Lara, Winston feljegyzését találja ott, amely egy kis karácsonyi kincsvadászatra szólítja fel. Lara készen áll a kihívásra.

Vélemény:

A karácsonyfát kell feldíszíteni, és sajna Winston elfelejtette, hol vannak a kellékek. Hát rajtunk áll a beszerzésük. Ellenség nincs a pályán, és nehéz feladatok sem, csupán sok tárgyat, kulcsot kell megtalálni. Hatalmas, termek, széles folyosók, zegzugos alagsor jellemzi az épületet. Mindent alaposan át kell kutatni. :) Ne hagyja ki senki ezt az ünnepi pályát sem. :) Boldog Karácsonyt.

Végigjátszás:

Statisztika:

Menj fel a lépcsőn, menj balra, és a hálószobában, a paraván mögött megtalálod a csákányt, az Axe-t.

Kimenve menj jobbra, és a széles oszlopon fent látsz egy kis pajzsot. No az egy kapcsoló, felugorva rántsd le. Menj most az emeleten, a lépcsőnél a másik irányba, ott nyitottál ki egy kis ajtót, ami levezet a földszintre. A fali gombbal nyisd is ki az ajtót, de ne menj ki, inkább menj le balra, az alagsorba.

1.      Mentés

Vedd fel a raktárban a ládáról a lőszert, majd átmenve a polcoknál a túloldalra, az egyik polcról leveheted a diákat, a Sliders-t.

2.      Mentés

Menj tovább, és jobbra tartva egy zárt ajtóhoz érsz, ide kell majd egy kulcs, majd továbbmenve, az egyik sarokban, szétlőve egy ládát, egy kardot találsz, a Sword-ot.

Haladj tovább, és a csákánnyal bontsd ki a falat. Kússz át az alacsony részen, majd átérve, a ládáról megszerzed a Gym Key-t.

Mássz fel a létrán, nyisd ki az ajtót a fali gombbal, és menj be a kis könyvtárba.

3.      Mentés

Balra mássz fel a létrán, és vedd ki a kis ládából a Master Key-t.

Van a másik sarokban is egy létra, másssz fel ott is, és a kis emelvényről felveheted a LaserSight-ot, a lézertávcsövet. Egy pillanatra látod is, mit kell majd lelőnöd.

A mesterkulcscsal nyisd ki az ajtót, és menj ki rajta. Menj ki a lépcsőházba, egyenesen át az emeleten, majd jobbra menve nyisd ki az ajtót a mesterkulccsal. A kis szobában a kis sszekrényről emeld le a Basement Key-t.

Felmászva a létrán, az emeleten told el a faltól a ládát, és alatta megtalálod a CD-t.

Irány vissza az alagsorba, keresd meg, és nyisd ki a kulcsoddal az ajtót. Bent tekerd meg a kereket, és a nagy medence az uszodában feltelik vízzel. Menj tovább az alagsorban, ismét juss el a kis könyvtárba, és tedd a lemezjátszóba a CD-t. Menj ki az előszobába, húzd, told a most már mozgatható páncélt, be a szobába, a lemezjátszó melletti padlólapra. Mássz fel ismét az emeletre, és a megnyílt könyvespolc mögött felveheted a kis emelvényről a Bow-t, az Íjat.

Illeszd össze, és célozd meg a magasban, a kis koszorút, ami a két erkélyt összekötő karácsonyi füzéren van. Egy kötél jelent meg. Mássz fel a ládához, ahol a lézertávcsövet találtad, és a kötélen át juss el a másik erkélyre, ahol a ládában megtalálod az 1. Karácsonyfadíszt, a Silver Tinsel-t.

Menj le, a páncél melletti ajtót nyisd ki, és menj ki. Menj ki balra a lépcsőházba, majd a lépcső túloldalán, a folyosón bemenve, jobbra nyisd ki az edzőterem ajtaját.

4.      Mentés

Jobbra kapaszkodj fel a kis oszlopra, bújj át a kúszórésen, a túloldalon kapaszkodj le, majd egy ugrással elkapod a felső tömböt. Fordulj meg, és a rúdon át eljutsz a sarokban levő oszlopra. Ott balra fordulj, nekifutásból kapd el a rést a másik oszlopon, csimpizz át a túloldalára, és nekifutásból eljutsz a következő platformra, ahol megnyomhatod az első gombot. Juss le a földszintre, és ismét a kúszórésen át kell hogy feljuss a felsőbb tömbre. Most azonban ott még feljebb kapaszkodj, kapaszkodj fel a fali repedésbe, csimpizz balra, egészen a túloldalra, és a lefelé gombot megnyomva, Lara megfordul, és átugrik a másik sarokban levő platformra. Kapaszkodj fl a plafonra, csimpzz át a túloldalra, és megnyomhatod a második gombot. Juss le, és most az ablak altti oszlop résébe kapaszkodj fel, feljebb ugorva fent is vagy rajta, majd balra ugrás az oszlopra, csimopizz át a túloldalára, és hátraugorva megnyomhatod a harmadik gombot is. Irány le, és megint a kúszórésen át juss fel a magasba, ismét kapaszkodj a fali résbe, és jobbra csimpizz el addig, amíg csak megszűnik a rés. Legalábbis úgy látod. No ott ugorj hátra, és akkor a felemelkedett platformon landolsz, és felveheted a 2. Karácsonyfadíszt, a Light-t.

5.      Mentés

Menj ki a lépcsőházba, az emeleten menj jobbra, és a sarokban nyisd ki a mesterkulccsal a következő ajtót. Mássz fel az emeletre, menj körbe, és vedd fel a kis emelvényről a jegyzettömböt. A falon egy pajzsot is találsz, egy karddal. No da ted be a nálad levőt, és lent kinyílik az első vaskapu. menj le, és told a páncélokat a jegyzettömbben feltűntetett mödon. A vaskapu mellett, és oldalt is különböző pajzsok vannak, a szerint kell tologatni őket. A kép segít, ha végképp nem tudod. :) Ha sikerült, kinyílt a másik kapu is, és felveheted a 3. Karácsonyfadíszt, az X-mas Balls-t.

Az emeleten menj jobbra, és a dolgozószobában találsz az asztalon egy diavetítőt. Tedd bele a pincében megszerzett diákat, és egy vetítés után a sarokban kinyílik egy festmény, és felveheted a Blue Star-t.

Menj ki a lépcsőházba, a fenyőfánál menj be a folyosóra, és a végén nyisd ki az uszoda ajtaját.

6.      Mentés

Menj balra, húzd ki a falból a halas szobrot. Ugorj a vízbe, és húzd meg a vízi kart. Mássz ki a medencéből, menj át a kinyitott rácson, fel a karzatra, és balra a fali kapcsoló előtt ments.

7.      Mentés

Húzd meg a kapcsolót, gyorsan fordulj balra, rohanj a medence fölé, ugrás a vízbe, és gyorsan ússz be a lassan bezáruló rácson, és húzd meg a plafonkart. Ismét juss fel a karzatra, most jobbra menj, és nekifutásból ugorj a fali karra, de a kapaszkodást csak az utolsó pillanatban nyomd meg. ha sikerült, ugrás tovább a halszoborra, majd a következő rúdon át a túloldalra. tedd a kék csillagot a foglalatába, és menj ki az magasugródeszkára. A középső platform lejjebb ment, így nekifutásból el tudod kapni, majd jobbra átugorva a másik karzatra, felveheted a 4. Karácsonyfadíszt, a Golden Star-t.

8.      Mentés

Menj ki a lépcsőházba, és a karácsonyfa mind a négy oldalához odaállva rakd fel a kellékeket, és ezzel vége is ennek a kalandnak.

OBig


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.