.....................................................................

LB Advent Calendar 2019 - Echoes of the Past

Készítõ: Erika (Talos) Homepage

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a erika_lb_advent_calendar2019_echoes_of_the_past.zip-et, másold a benne levő könyvtárat ahova akarod, és az abban levő tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Lara egy kis kutatás után megtudta, hogy létezik egy másik misztikus tárgy, amely kapcsolódik az "Isteni Forrás"-hoz, mégpedig a Próféta Keresztje. Ez a kereszt hatalmas erővel rendelkezik.

Jonah, régi barátja, kísérője sok kalandon át, talált egy Sofia által írt levelet, amely erről a keresztről, és néhány halott felébredéséről szólt. Ideje hát visszatérni Kitezh-be, Jacob nyomában.

Vélemény:

Kicsit rövid, de remek kaland volt. Sok mindent meg kell találni, mire a végére érünk. egy harc van csak benne, de ott óvatosan kell bánni a nyilakkal, hogy elég legyen a három gladiátornak. Secret nincs a pályán. Azért megvan a karácsonyi hangulat, a sok havas terem miatt. Szépek a textúrák érdekesek a feladatok. Ne hagyja ki senki az idei első karácsonyi pályát.

Végigjátszás:

Statisztika Mentések-- Savegames

Húzd, told a mozgatható keresztet, a szikla mögötti szobor elé, de közben vedd fel a nyilakat a szobor előtt.

1.      mentés

Menj át a kinyitott ajtón, vedd fel a nyilakat és szemben mássz fel a falra, ugrás hátra a csillárra, és vedd fel az Iron Key-t.

A nálad levő csáklyával bontsd ki oldalt a falat. Menj ki a havas kis udvarba, figyeld meg a kötélen lógó hálót, majd egy égő fáklyával vissza kell térni ide. Most azonban rántsd le a fali kart a sarokban, felugorva a havas részre.

2.      mentés

Vedd fel a lépcső alatt a nyilakat, majd juss fel jobbra, a sarokban a sziklákra, és teljesen a sarokból, nekifutásból kapd el a plafonlétrát.

3.      mentés

Csimpizz el a másik sarokba, és leesve rántsd le a fali kart. Kint menj át a kinyitott nagykapun. Menj át a macskák között a szobán, a folyosón jobbra menj, át a függönyön, rántsd fel a csapóajtót és ess le a lyukba, a vízbe. Mássz ki a partra, és húzd, told a mozgatható hárfát az asztal túloldalára. Láthatod, ott más fajta zászló van a falon. A ládán levő gyertya mellett mássz fel a falon, ugorj hátra a csillárra, majd ugrás a megjelent kötélre, és onnan a másik csillárra. Ugrás, és rántsd le a fali kart. Menj át a kinyílt ajtón, és vedd fel az Íjat.

Mássz fel a falon, és visszajutsz a cicás szobába.

4.      mentés

Menj most kicsit visszafelé, és a következő szobában robbanó nyíllal lődd ki a rácsot. Bújj át alatta, és vedd fel az asztalról az Arany-at.

Irány vissza, menj át a cicás szobán, át a folyosón, és a következő szobában nyisd ki a kandalló jobb oldalán az ajtót a kulcsoddal. Menj a pajzsos harcosnőhöz, és kapsz egy nyelet, a Piece of Axe 1.-t.

Kimenve, balra menj, mássz fel a faléi beugróba, lődd szét itt is a rácsot, és lemászva látod, több mintás padlólap van. Csak, és kizárólag a TS-es padlólapokra lépj, akkor kinyílik az ajtó, és átmenve rajta megtaláltad az asztalon a Frozen Key-t.

5.      mentés

Menj ki, és menj vissza a folyosóra, ott tudod a kulcsoddal kinyitni az ajtót.  Menj ki a havas udvarba, és add az aranyat a szellemnek.

6.      mentés

Fáklyákat kapsz tőle, amit visszamenve a legelső helyszínre, az égő tábortűznél tudsz meggyújtani.

7.      mentés

A következő teremben menj ki a havas kis térre, ahol a fali kart rántottad le a pálya elején, és meggyújtva a sarokban a kötelet, leesik a háló., és felveheted a Bizante Dagger-t.

A cicás szobában gyújts be a kandallóba, menj tovább, és a folyosó utániban is gyújts be. Irány vissza a cicás szobába, ott nyílt ki az ajtó, és bemenve a kis folyosóra, felveheted a Piece of Axe 2.-t.

Menj tovább, a folyosón, menj be a kulccsal kinyitott ajtón, és a szobában jobbra menve, nekifutásból ugord át a gödröt, így nem lapulsz ki, majd átmenve a tüskéken, illeszd össze a két Piece-t, és tedd a foglalatba. Menj át a kinyílt ajtón, és ugrás a vízbe.

8.      mentés

Ússz le, és a mélyben a kék növényeknél húzd meg a vízi kart. Egy szinttel feljebb is van oldalt egy, azt is húzd meg, és a mélyben átúszhatsz a kinyílt nagyajtón. Ússz felfelé, és mássz ki a vízből.

9.      mentés

Íjat a kézbe, és lődd a gladiátorokat, de csak akkor, ha feléd fordulnak, hátrálj előttük, és akkor lőj, ha takarékoskodsz, elég lesz a lőszer, és az egyik hátrahagyja a szívét, a Deathless One’s Heart-ot.

Húzd, told a mozgatható szobrot a túloldali terembe a másik színes padlólapra, és kinyílik a csapóajtó. Ugrás a vízbe, ússz vissza a házba, keresd meg azt a termet, ahol a pajzsos női harcos volt, és oldalt tőle, összeillesztve a szívet a karddalé, tedd a kis emelvényre. Menj ki, és menj jobbra, át a kinyílt ajtón. Kiérve a havas részre, a gladiátortól megkapod a Flooden Archive Key-t.

10.  mentés

Ismét juss vissza úszva a gladiátoros helyszínre, ott tudod az ajtót kinyitni a kulcsoddal. Bemenve meg is találtad amit kerestél a Prophet’s Cross-t.

11.  mentés

Kifelé egy újabb gladiátor zaklat, de ne törődj vele. Futás jobbra, be a vízbe, ússz vissza az épületbe, és keresd meg az előbbi gladiátort, akitől a kulcsot kaptad. Annak add oda tőle kicsit balra a keresztet, és ezzel vége is ennek a remek kalandnak.

12.  mentés

OBig

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.