.....................................................................

TR Advent Calendar 2021 - Another Winter City

Készítõ: Shabab Siddiq w/ Justin Brinner w/ Jesus Clares w/ Kuba

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a team_christmas2021_another_winter_city.zip-et, másold valahova a benne levő könyvtárat, és az abban levő launch.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Karácsony előtti este volt, és Lady Croft egy kávézóban pihent Winstonnal a városban, és várta az ajándékozást Kurtis Trenttel. Lara azonban rájött, hogy elfelejtette az ajándékát Kurtisnek! Sajnos, szorult helyzetbe került, ezért elindul, hogy még a találkozójuk előtt megszerezze Kurtis ajándékát, miközben útközben összefut néhány régi barátjával...

A pályán 14 titkos dísztárgy van elrejtve. Gyűjtsd össze mindet az ünnepi meglepetésért!

Vélemény:

Egy vízparti városban kalandozunk. össze kell szednünk a 14 secretet, ezért jól körül kell nézni mindenfelé. van a tetőkön, de lemegyünk egy csokigyárba is. Egy sárkánnyal is ajándékot cserélünk. majd benézünk a gyönyörű, hatalmas köyvtárba, majd egy diszkóba is. Sok párbeszéd van közben, és a végén is. Túl nehéz feladat nincs benne, a pisztoly is csak kellékek szétlövéséhez kell. Igazi ünnepi pálya. nagyon kidolgozott szép textúra, és változatos feladatok vannak benne. Ne hagyja ki senki ezt a remekművet, amit 4 remek pályaszerkesztő alkotott meg. Boldog Karácsonyt!

Végigjátszás:

Statisztika:

Secret 1: Secret 2: Secret 3: Secret 4: Secret 5: Secret 6: Secret 7:

Secret 8: Secret 9: Secret 10: Secret 11: Secret 12: Secret 13: Secret 14:

1.      Mentés

Lara: Rendben, itt az ideje, hogy találjunk Kurtisnek ajándékot az ajándékozás előtt. Talán a karácsonyi vásárban lenne néhány csecsebecse...

Lara: De az is lehet, hogy valami történelmi tárgyat szeretne... mondjuk egy artifact-ot. Talán a könyvtárban is lenne valami hasznos információ ... Te csak várj itt, Winston...

Kezdesz egy kávézóban. Odamész a pulthoz.

Lara: Egy csésze friss kávét kérek!

Barista: Sajnálom. Elfogyott a kávébab... Ha azonban talál nekem egy kis kávézaccot, akkor főzök önnek egy friss csésze kávét, és az a ház ajándéka lesz!

Lara: Nekem jól hangzik! Köszönöm!

Miután hiábavalóan megpróbáltál venni egy csésze kávét, menj ki a falu főterére, és figyeld meg a tőled jobbra lévő oszlopnak támasztott éhes hajléktalant. Menj át utána jobbra, a boltíven, majd jobbra kanyarodva egy sikátoron keresztül a falu egy másik részébe érsz. Fordulj be jobbra az Evertless Beauty nevű ruhatervező üzletbe, és folytass rövid beszélgetést Amandával. Megtudod, hogy ha megtalálod "az összes titkos tárgyat" (14) akkor visszatérhetsz ide, hogy "kapj egy különleges jutalmat".

Amanda: Lara, már megint te! Mit akarsz?

Lara: Mi történt... olyan régen volt már...

Amanda: Úgy érted, mindezek után? Úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat, és belevágtam egy vállalkozásba, ahol ruhákat tervezek és árulok. Ez az egyetlen dolog, ami békét hozott nekem ennyi év után...

Lara: Értem... ez a ruha nagyon szép és ünnepi! Eladó?

Amanda: Nem! Főleg nem neked!

Lara: Nem volt időd befejezni a karácsonyfa díszítését?

Amanda: Hú. Nem volt elég díszem, és a kézművesbolt zárva van. A bolt bezárt. Mert úgy döntöttek, hogy kincsvadászatot rendeznek a maradék készletből, és elrejtették őket szerte a városban. Én nem találtam meg őket, úgyhogy nem is zavartattam magam... Elkeserítő, mert csak néhány díszre volt szükségem a fámra...

Lara: Majd meglátjuk...

Választható mellékszereplő elérhető!

Találd meg az összes titkos artifactot, és menj el újra az Evertless szépségéhez, hogy feloldj egy különleges jutalmat!

 Menj ki, fordulj jobbra, és tartsd magad jobbra, hogy belépj a Spinlight Recordsba, ahol egy újabb, beszélgetést folytathatsz a tulajdonossal. Minden egyes beszélgetés el van tárolva későbbi hivatkozás céljából a nálad lévő PDA-ban.

Lemezbolt tulajdonos: Lara! Szükségem van a segítségedre! A késedelem a DJ új dalának, ennek a bakelitnek a préselésében. Már elkezdte a fellépését az éjszakai klubban, és erre van szüksége, hogy bemutathassa új kislemezét a nagy fináléra! Én magam is mennék, de a jegyek már elfogytak, és a műszakom még nem ért véget. Tudna segíteni?

Lara: Természetesen! De... hogyan tudnék bejutni a klubba... Azt hiszem, itt az ideje egy kis betörésnek...

Egy kislemezt kaptál! Kilépve fordulj balra, majd jobbra egy boltív alatt, és nézz jobbra, hogy láss néhány ládát, amiket szétlőhetsz, hogy hozzáférj egy kúszólyukhoz egy ugrókapcsolóval. Aktiváld, hogy kinyíljon egy ajtó a közeli targonca mellett. Ugorj ki a lyukból, és menj vissza a kinyílt ajtóhoz, egy raktárhelyiségbe értél, és ugorj fel a ládára a fáklyákért. Ugorj a nagyobb konténerre, majd onnan a létrára, és mássz fel, húzd fel magad a platformra.

2.       Mentés

Fordulj vissza, ugorj az erkélyre a kanapéval és az automatával, majd ugorj ismét a kisebb SE erkélyre. Aktiváld az ugráskapcsolót, hogy leengedd az erkélyen a nyílást elzáró lándzsákat, ugorj át futva a korláton, hogy megragadd a nagyobb erkély párkányát, húzd fel magad, menj balra és kiérsz a szabadba. Ugorj fel jobbra, a kis nyolcszögletű épületre, és nyisd ki a ládát. Ez az 1. SECRET.

Ereszkedjünk le a földre, és menj jobbra a kéthóember felé, fordulj balra a hóembereknél, és ugorj fel a falnál felhalmozott hóra. Fordulj meg, és ugorj, hogy megragadd a párkányt a szoborral. Húzd fel és ugorj a következőre, majd balra a fal felé, és ott jobbra, a falon fent, találsz egy kis ládát, ez a 2. SECRET.

Ugorj balra, a tetőre, kapd el a peremét, és ess le az utcára. Menj át a boltív alatt egy magányos koldus mellett, és fuss össze egy Sam nevű lánnyal egy újabb beszélgetésért.

Sam: Lara! Rég nem láttalak!

Lara: Sam! Mi szél hozott ide?

Sam: Ó, tudod, csak próbálok segíteni a rászorulókon és egy kis ünnepi hangulatot terjeszteni!

Lara: Szép! Ezért van nálad ez a sok ajándék?

Sam: Aha!

Lara: Csodálatos. Szükséged van valamire?

Sam: Valójában igen. Később segítek dekorálni egy rendezvényre, és jól jönne valami szuper fényes és figyelemfelkeltő!

Lara: Meglátom, mit tehetek!

Miután végeztünk, menjünk tovább egy udvarra, és ugorjunk át a kőfalon egy parkos területre. Menj balra, és húzd meg a fali kapcsolót, amely egy csatornaszakasz melletti ajtót nyit. Térj vissza az épületekhez, előttük menj balra, és jobbra egy kis sikátorban megtalálod az újabb ládikát, a 3. SECRET-ben.

Menj ki a sikátorból, és kisé balra, szemben, menj lefelé a vízpartra. Ott balra menj, a csatornába. Ugrás a fali beugróba, onnan tovább a ferde részre, ott hátraugorva újabb platformra értél. Újabb ugrás, majd a ládára, onnan pedig a nemrég kinyitott ajtón bemenve meg is van az újabb ládika, a 4. SECRET-ben.

3.       Mentés

Ugyanarra menj vissza, akár a végén vízben úszva, majd a parton fel az épületek elé, az utcára. A víz jéghideg, így igyekezz. Menj balra, majd az utca végén jobbra. A második keresztszoborra juss fel, a jobbra levő ferde részre háttal ráugorva, majd előrefelé fent is vagy. Onnan ugrás a létrára, és mássz fel rajta. Ugrás a át a korláton a szomszédos épület erkélyére. Az óramutató járásával megegyező irányban haladj az épület körül, szükség szerint ugrálva, amíg az épület tetejére nem érsz. Csússz le a másik oldalon az erkélyre, majd elmenve a nő előtt ugrás a másik oldalon levő platformra. Onnan ugrás a tetőre, és lecsúszva kapd el a szélét, csimpizz balra, és kapaszkodj fel a másik erkélyre. Menj a szökőkút mellett el, és szemközt átugorva az alacsony kerítést, és meg is van az újabb ládika, az 5. SECRET.

Menj vissza a szökő kúthoz, és juss le az utcára. Jobbra menve a szűk sikátoron keresztül visszajutsz a két kereszthez. ismét jusss fel az erkélyre a létrán át, majd most fordulj a kereszt felé. balra ugrás a platformra, onnan ugord át a tetőt, és meg is találtad a dobozok mögött a rágcsálnivalókat és jelzőrakétákat. Menj visszafelé, ugord át a tetőt, és balra ugrás a tetőre. Csússz és kapaszkodj meg, majd csimpizz jobbra, amennyire csak tudsz. Mássz fel és ugrás hátra az erkélyre. Húzd fel magad a tetőre, egy lapos pontra, egy trükkös, ívelt ugrással balra a sarkon túl landolsz egy másik koldus által elfoglalt erkélyen. Mássz fel a létrán a kéményre, ugrás jobbra, a ferde tetőre. Csimpizz jobbra, úgy három tömbnyit, majd ess le az alattad levő egyenes tetőre. Jobbra ugrálj a laposabb részeken át, majd a sarkon túl, nekifutásból kapd el a következő erkélyt. Mássz fel, menj át a másik oldalra, és nézd meg a repedést a falban jobbra fent. Ugorj, hogy megragadd, és jobbra csimpizz két tömbnyit, hogy egy ablakfülkébe ess le. Ugorj fel a ferde tetőre, csússz, kapaszkodj meg, és jobbra csimpizz, amíg fel nem húzódsz egy másik erkélyre. A túlsó végéről, ugorj le balra az alatta lévő ferde tetőre, legjobb, az egylépésből nagyugrással, (SÉTA EGY LÉPÉS UTÁN PEDIG UGRÁS). Ugrás rögtön hátra, fordulj jobbra, és egy futóugrással ugorj át a következő platformra, majd balra fordulva, nekifutásból ugorj a fa mögötti erkélyre, és meg is van az újabb ládika, a 6. SECRET.

Juss le ismét az utcára, menj végig rajta, ismét menj jobbra a végén, majd balra, jobbra menj egy híd alatt, és balra egy szemeteskuka mögött lődd ki a falat. Húzd el a kukát, menj be mögé, és mássz fel a létrán. Az erkélyről ugorj jobbra, a tetőre, csimpizz balra, és a végén felmászva jobbra, átugorva a tetőt, meg is van az újabb ládika, a 7. SECRET.

4.       Mentés

Ugrás a tetőre, balra, csimpizz balra, ess le a hóbuckára, az utcára, menj balra, és az előbbi szemeteskonténer melletti kisteherautót húzd ki. Húzz rajta hármat, majd ugrás a tetejére, onnan juss fel a kis erkélyre, onnan felugorva, elkapva a fali rést csimpizz balra, és a fali beugróból lődd ki a szemközti ablakot, és átugorva oda, menj be a kis szobába, ahol Néhány Euró-t vehetsz fel.

Lara: Néhány itt felejtett euró? Most már az enyémek! 

Juss le ismét az utcára, majd ismét juss fel a kis erkélyre, de most jobbra indulj. Ugrás tovább jobbra, a kis erkélyekre, vedd fel a rágcsálnivalókat, majd a szemközti platformról haladj balra, a fali résben kapaszkodva, és leesve rántsd le a fali kart. Hallod, hogy egy lándzsakapu kinyílik lent. Leesel az utcára, fordulj meg, a lándzsakapu előtt menj jobbra, a hókupacon át feljutsz a falra, ahol meg is van az újabb ládika, a 8. SECRET.

Menj vissza az utcára, és lépj be a kinyílt kapun, egy térre értél. Menj balra, és menj fel azon a kis sétányon, és a három oszloppal körülvett Atlasz szoborral nézz szembe. Szaltózz hátra, a lejtőre, és ugorj előre, hogy a szobor tetején landolj. Fordulja balra, ugrás a három erkélyre soban, majd az utolsóól egy helybőlugrással bejutsz a fal mentén a kis vízfolyáshoz, ahol meg is van az újabb ládika, a 9. SECRET.

 Csússz le, menj vissza a bejárathoz, és tovább, be a Karácsonyi Vásárba. Az egyik bódéban elbeszélgetsz az eladóval.

Eladó: Vásárolsz vagy csak nézelődsz, kislány?

Lara: Egy kicsit mindkettő. Mennyit kérsz azért az Aranylabdáért? Annyira gyönyörű!

Eladó: Én csak a legjobbat adom el.

Lara: Hát persze! Mennyiért?

Eladó: Lara: Ó, ezt nem lehet pénzért megvenni!

Lara: Értem. Mit akarsz érte?

Eladó: Okos lány! Hozd el nekem a legfinomabb dolgot, és a labda a tiéd.

Lara: De ott van egy finom ételekből álló bódé.

Eladó: Hé, nem nekem kell ez a tárgy.

Lara: Rendben! Majd én hozom a "legfinomabb dolgot". Bármi is legyen az...

 Ezen a piacon több más bódé is van, de az egyetlen, ami jelenleg nyitva van, az az édességbolt (az É-i fal közepén). Menj oda, és vegyél egy COMBO DESSERT-et Néhány euróért.

Édességboltos: 6,20-at, kérek. Jó étvágyat hozzá!

A mögötted lévő bódé ajtaján egy cetlin az áll, hogy   Bocsánat, de be kellett zárnom. Az egyik téren vagyok, ha szükséged van rám”.

Ennek a személynek a környéken kell lennie. Lássuk csak! 

5.       Mentés

Menj balra, a bódéhoz, ahol éppen üzletet bonyolítanak, és ugorj fel a tetőre.

Dühös eladó: Argh! Takarodj a tetőmről!

Ne törődj a tulajdonos tiltakozásával, és menj a zöld blokkhoz. Ugorj fel a blokk mellett, ragadd meg a létrát, és húzd fel magadat a piac külső tetejére. Ugorj fel a zöld blokkra, miközben élvezed a gregorián éneket, és ugorj át a szögesdróton a kerítésen. Lődd szét a ládákat vedd fel a Snack-et és a kis rágcsálnivalókat, majd nyomd meg a padlón lévő kart, hogy leeressz egy tömböt a tetőn. Használd a szomszédos blokkot, hogy kifelé ugorj a ketrecből, és menj a párkányra, ahol a blokk leengedett. Ugorj át párkányokon át, majd balra az épület párkányára. Ugorj jobbra a következő párkányra, majd a kőoszlopon lévő erkélyre. Ugrálj kis erkélyről kis erkélyre, majd vissza a ketrechez, végül balra menj, és lefelé juss le a szemeteskuka előtti helyre, ahol meg is van az újabb ládika, a 10. SECRET.

Mássz vissza, húzd fel magad a rögzített kamerához, és folytasd a túrát balr, majd a kis erkélyeken át, egy helyen lekapaszkodva, csimpizve jutsz jobbra az oszlop túloldalára, és jobbra fordulva, ugrás, kapd el az oszlopon a repedést. Csimpizz át a jobb oldalára, majd továbbmenve a kerítés előtt fordulj meg, és ugrás, kapd el a létrát és mássz fel a felső szintre. Kövesd körbe az óramutató járásával ellentétes irányban, ha el akarsz térni egy másik titokért, egyelőre figyelmen kívül hagyva a jobbra lévő átjárót, miközben egy másik fix kamerát is ki kell bínod, és szükség szerint ugrálsz az út mentén, amíg el nem érsz egy olyan falat, ami túl magas ahhoz, hogy felmássz. Mentsd el a játékot, fordulj balra, ugord át a kerítést, rá a ferde részre, onnan ugrás, a másik oszlopra. Húzd fel magadat, ugorj jobbra a fal előtti erkélyt elkapva, és meg is van az újabb ládika, a 11. SECRET.

Ugorj vissza az előző oszlophoz, ess le a széléről, és ismét járd végig az utat, ami a legfelső szintre vezet. Ismét menjetek körbe, de ezúttal az első kereszteződésnél forduljatok jobbra. Amikor elérjük a végét, ugorjunk futva, hogy megragadjuk a párkányt (figyeljük meg a létrát és a majomrácsot alatta), mássz fel, és menj jobbra körbe. Ugorj, hogy megragadd a tetőt, csússz és kapaszkodj, majd csimpizz balra, amíg egy ládára nem tudsz ráesni. Egyelőre hagyd figyelmen kívül a padlókart, és kövesd az üvegablakokat a bal oldali falon lévő repedésig. Ugorj, hogy megragadd, és jobbra, két sarkon átmászva egy láda mellé pottyanj, és meg is van az újabb ládika, a 12. SECRET.

Térj vissza az előbbi padlókarhoz, és nyomd meg, hogy leengedd a két üvegablakot (így később vissza tudsz menni, ha szükséges). Pottyanj le a zöld ládára, és ugorj ki az utcára. Menj balra, majd jobbra, azután balra át a lándzsakapun, és juss vissza a pálya elejére, a hajléktalanhoz. Oszd meg vele a Combo Desszertet, míg ő megosztja veled a bánatát, és odaadja neked a FACTORY CARD-ot.

Hajléktalan: Köszönöm, kisasszony! Maga volt az egyetlen, aki segített, miután bezártam a piaci standomat...

Lara: Te vagy a tulajdonos! De te vagy az, akinek segítségre van szüksége!

Hajléktalan: Ó, olvastad az üzenetet...

Lara: Mondd el, mi történt! Talán tudok segíteni!

Hajléktalan: Nincs szükségem semmire. Elvesztettem a bódémat és a gyárat. Jaj, ne! Még a gyerekemet is elvesztettem. Nem tudtam megvenni a gyógyszereit. Szegény lány. Hiányzik... De ez most az én bajom... És minden rendben. Kedves barátom, fogd ezt. Nem sok, csak a Gyári kártyám. Zárva van. De ha még mindig fel akarod fedezni...

Lara: Sajnálom... És köszönöm, jóember!

6.       Mentés

Menj vissza arra, amerről jöttél, egészen addig a zöld ládáig, az üveglapok alatt, ahol leestél. Húzódzkodj vissza a zárt területre a padlókarhoz, és mássz fel a létrán. Menj körbe jobbra, mint korábban, és ugorj fel, hogy a tetőnyílásban lévő üvegtáblát lelődd. Hosszú és trükkös futóugrással ugorj be a nyílásba. Segít, ha a felfelé nyíl billentyűt lenyomva tartod. Ha elvéted és csúszni kezdesz, egyszerűen kapaszkodj meg, húzd fel, csinálj egy hátraszaltót és próbáld meg újra. Végül egy üveglapon fogsz landolni, amely hasonló ahhoz, amit leengedtél. Fordulj meg, és helyezd a Factory Cardot a terminálba, hogy kinyíljon az üveglap, és egy ládára dobjon egy alagsori rész közelében. Ugorj le, állj a nyíláshoz és nézz jobbra. Ugorj egy futóugrással, hogy egy felső gerendán landolj, és ugorj le a végéről. Menj át a közeli kúszórésen, és beértél egy csövekkel teli hatalmas teremben. Valamit hallaz:

Lara: Ez meg mi volt?!

Menj tovább előre, ugorj át az első csöveken, és kússz át a második alatt, húzd le a fali kapcsolót balra a beugróban, és megfordulva menj át a kinyitott ajtón egy raktárhelyiségbe. Ugrás fel jobbra, a ládára, lődd szét a kisebbeket, és vedd fel a fáklyákat, és kapaszkodj fel balra fülkébe, ahol meg is van az újabb ládika, a 13. SECRET.

Menj vissza, ki a folyosóra, fordulj jobbra és Lara tovább beszélget magával.

Lara: Mi a franc folyik itt?!

Menj el azok mellett a nagy csövek mellett a falig, szaltózz hátra a csövekre, és ugorj előre, hogy megragadj egy magas repedést a falban. Csimpizzj balra, mássz fel egy kúszóhelyre, és kövesd, amíg fel nem tudsz állni. Ugorj fel, hogy megragadd a mennyezetet, kapaszkodj át a plafonlétrán a tüskés gödör fölött, és ereszkedj le egy újabb kúszótér elé. Kövess egy fali kapcsolóig, ami egy másik ajtót nyit valahol a főfolyosón. Lépj le a ládára, ugorj át a kerítésen, és fordulj balra, hogy megtaláld a nyitott ajtót. Lépj be, és húzd le a jobb oldali fali kapcsolót, hogy a főfolyosó üveglapjain túl két csapóajtót leengedj. Menj ki, és megjelenik egy világító szempár, amely figyelmeztet valami baljós lényre, amely a közelben ólálkodik. Amikor a kameravezérlés végre irányíthatóvá válik, és így képes leszel tovább haladni a játékban, fuss előre néhány lépést.

Lara: Ó, te jó ég!

Menj a szempár felé, fordulj jobbra, és lődd szét az első üvegtáblát. Hátrafelé kapaszkodj le, és ess le a lecsúszós részre. Csússz le egy sík felületre. Fordulj jobbra, mentsd el a játékot, és csússz le a következő lejtőn az aktív gőzfúvók mellett. Egy szikla szabadul fel mögötted, ezért nyomd meg a nézés gombot a kamera visszaállításához, vedd elő a pisztolyaidat, fordulj balra, és csússz le az utolsó lejtőn. Lődd le az akadályt, tedd el a pisztolyodat, és ugorj, hogy megragadd a kötelet közvetlenül a szikla előtt. Lendülj előre, és ugorj le az előtted lévő fali beugróba. Fordulj balra, lődd le a korlátot, és ugorj oda. Menj fel a rámpán, ugorj fel a megemelt részre, és ugorjunk fel, hogy megragadjuk a létrát. Mássz fel több gőzfúvó mellett, tovább fel az előtted lévő létrára, és kapaszkodj egy sor létrán és plafonlétrán, amíg el nem érsz egy ugráskapcsolót. Ess rá, hogy aktiváld, csússz és kapaszkodj meg, húzd fel magadat, és egy fordulásos hátraszaltóval kapaszkodj egy platformra, húzd fel magadat, és ugorj balra a kinyílt kapuhoz. A következő teremben egy metró sínnel, ugorj át a targoncák melletti baloldali sarokba,és lődd szét a ládákat a kupac EURO-ért és kis rágcsálnivalókért

Lara: Szerencsés vagyok!

7.       Mentés

Menj az ÉNY-i sarokba, és a rámpán fel a magasabb emeletre.

Lara: (Szippantás) Édes illat van itt. De a hely olyan üresnek tűnik... Mi folyik itt?

A területen négy egymásra rakott láda van, amelyeket szét kell lőnöd. Mindegyik üres, de ezután egy ajtó nyílik a teremben, amely hozzáférést biztosít egy vezérlőteremhez.

Lara: Ez üres. Azt reméltem, hogy itt találom azt a legfinomabb dolgot. Semmi nyoma édességnek vagy ilyesminek. Megint semmi, csak az a sziréna. Határozottan nem vagyok egyedül.

Az oldalteremben húzd meg a kapcsolót, ez nyitja a párhuzamos futószalagok feletti kapukat. Ugorj fel a nagyobb ládára a futószalag végén, és juss fel az emeletre. Sétálj ki a kiálló részre, és egy futóugrással kapaszkodj meg a cső feletti kifutón. Mássz fel, fuss balra, és mássz feljebb. Fogd meg a vashíd alatti kapaszkodót, és csimpizz végig rajta, egészen a végén jobbra, majd leesve az alattad levő állványra, a kis hídon át, még feljebb jutsz. Ugrás a hidakon át, majd lődd ki a falban a világos üveglapot, és ugorj át oda. Menj először balra, és húzd le a fali kapcsolót, hogy kinyíljon egy üveglapos csapóajtó a mögötted lévő kis barlangban. Ereszkedj le egy vezérlőterembe, ahol találsz egy másik fali kapcsolót. Mássz vissza, térj vissza a darus terembe, ott is le a földszintre és ahol a két targonca áll, ott a rámpa mögött találsz egy fali rést. Menj be, és egy raktárba érsz. Told el balra az első ládát, majd felmászva rá húzz a felső baloldalin, majd a jobb oldali told be a helyére. Mássz le a feltárult résbe, és a terembe érve, egy bűzös nagy sárkány fogad.

Sárkány: Groooarrrghhh! Boldog Karácsonyt!

Lara: Egy sárkány, akinek van minden karácsonyi dolog. Szóval te voltál az, aki egész idő alatt kémkedett utánam!

Sárkány: hehehe, igen!

Lara: Neked nem szabadna itt lenned. A kérdés az, Sárkány úr, hogy rossz vagy... vagy jó?

Sárkány: Ugyanez mondható el rólad is!

Lara: Szükségem volt valamire. De ez az egész olyan üres...

Sárkány: Hrmm. Édesség, talán? Hoppá! Bocsánat! Többnyire mindet megettem, a többit pedig magam mögött hagytam.

Lara: Miért csináltad ezt?!

Sárkány: Édesem, itt senki sem akart nekem ajándékot adni karácsonyra. Így hát én magam csináltam!

Lara: Aha! Ezért van zárva a gyár! Annak az embernek igaza volt... Te vezetted őket csődbe! A gyomrod egy feneketlen kút?

Sárkány: Fogalmam sincs...

Lara: Tényleg? Nézd, ha adok neked valamit, amit megzabálhatsz, beengedsz?

Sárkány: Nos, nos, nézd...

Lara: Oké. Ne menj sehova...

Menj jobbra, le a lépcsőn, a kis teremben balra, nyisd ki a jobb oldali kis ajtót. Kapaszkodj fel jobbra a fali résbe. A túloldalon húzd meg a fali kart. Továbbmenve a nálad levő euróért Mocha-t, kávét kaphatsz az automatából.

Lara magában: Mit szólnál egy kis kávéhoz, mohó! Az majd boldoggá tesz...

Továbbmenve visszaérsz a terembe. Menj vissza a sárkányhoz, és add neki a kávét.

Ez egy új termék lehetett, amely a gyár leállása miatt nem jutott el a piacokra...

Sárkány: Kávé!

A sárkány eltűnik.

Lara: Sárkány létére nem bírja túl jól a koffeint...

Ugorj le a vackába, és vedd fel amit ott hagyott, az Kávébabokat.

Lara: És ezek a kávébabok: Legalább végre megnézhetem azokat az édességeket. Már ami maradt belőlük...

Kinyílt kint egy ajtó. menj be az édességraktárba. vedd fel a csokit, a szemközti ládára felugorva.

Lara: Hmmm. Szuper-Duper Dicsőséges Csoki... Persze! Ideje meglátogatni azt az eladót, és megnézni, hogy tényleg olyan "legfinomabb"-e, ez mint amilyennek elvárják!

Menj ki innen, amerről jöttél, ki a több emeletes darus terembe, juss fel ismét az emeletre, és ugorj be a csövek közti folyosóra. menj fel az emelkedőn.

Sárkány: Viszlát kisasszony! hehehe!

Lara: Teljesen őrült...

Húzd meg a fali kart, majd jobbra, és megint jobbra menve visszaérsz a városba. menj ismét be a Karácsonyi vásárba, keresd meg az első eladót, és add neki, amit kért.

Eladó: Ó, hát visszajöttél! Megvan!

Lara: Persze, kételkedett benne?

Eladó: Ki tudja! Szuper-Duper Dicsőséges Csoki? Gyár előtt thev mi tönkrementünk! Egy pillanat alatt elfogyott a készlet! Hogy találtad meg?!

Lara: Nos, úgy tűnik, ez a te szerencsenapod. De legközelebb te magad nézz szembe a sárkánnyal.

Eladó: Sárkány? hahaha! Vicces lány!

Lara: Először is, ne hívj lánynak! Neked Lady Croft a nevem! Másodszor, hol van a díszem?

Eladó: hehe! A tiéd. Jó táncot!

Lara: Táncolni? Ó, a klubban!

Megkaptad tőle az Aranygömböt.

8.       Mentés

Lépj ki a piacról, térj vissza az utcára, és fordulj balra, majd fordulj jobbra, amikor átérsz a nagyobb híd alatt, és a következő téren fordulj balra, hogy belépj a kávézóba, ahol a pálya kezdődött, és ahol a pulton két piros felkiáltójelet látsz, amelyek korábban nem voltak ott, az egyik a pénztárgép felett, a másik egy kávébabdaráló felett. Ez utóbbiba tedd a kávébabot, vedd fel a KÁVÉPORT, és tedd a pénztárgépbe.

Pincér: Itt a kávéja! Elnézést az ellátási probléma miatt! Kellemes ünnepeket!

Lara: Ne aggódj! És köszönöm! Boldog karácsonyt! Ez a sok kávé... Jól esne egy kávé!

Lépj jobbra, és ragadj meg egy csésze kiváló minőségű KÁVÉ-t. Lépj ki a kávézóból, és menj balra a taxi mellett ismét balra egy keskeny sikátoron keresztül a következő térre. Menjen tovább balra a hóember mellett, és forduljon jobbra a könyvtárnál. Fuss el még két hóember mellett szemben, majd fordulj balra. Odaérsz a Sam nevű fiatal lányhoz, akinek a feje fölött most egy piros felkiáltójel van. Add neki az aranygömböt, és beszélgess vele is egy kicsit.

Lara: Tessék! Ez szuper fényes!

Sam: Ez tökéletes! Köszönöm Lara! Tessék, fogd ezt a csákányt. Mint a régi szép időkben, igaz?

Lara: Nem tudom, hogy Yamatai-t a régi szép időkre gondolsz-e, de ez hasznos lesz. Köszi Sam!

Sam: Szóra sem érdemes!

Lara: OK... Igazából Kurtis és én ma este ajándékot cserélünk a kávézóban, el kéne jönnöd! Be kell pótolnunk a lemaradásunkat!

Sam: Nem hagynám ki! Ott leszek. Viszlát később!

Lara: Ó, egyébként van egy hajléktalan is a kávézó mellett, akinek segítségre lenne szüksége.

Sam: Meglátom, mit tehetek, hogy segítsek a hajléktalannak.

 Kaptál tőle egy csákányt, ami feszítővasként szolgál. Menj vissza azon az úton, amerről jöttél, a két hóember mellett, majd a könyvtár után jobbra fordulj, ugorj fel a rövid sikátor végén a felhalmozott hóra, és húzd fel magad jobbra, az erkélyre. Nyisd ki az ablakot, hogy belépj a könyvtárba, és kerüld meg az alvó fickót az asztalnál, hogy a Coffee-t mellé helyezd, az asztal túloldaláról, hogy felébredjen.

Könyvtáros: Biztos elaludtam! Köszönöm, hogy felébresztettél, de mit keresel az irodámban??

Lara: Jobb, ha nem gondolkodik ezen túl sokat. A könyvtárban nincsenek véletlenül a város történetével kapcsolatos könyvek? Bármi, amiről ez a város ismert?

Könyvtáros: Valójában van! Ami azt illeti, van egy részlegünk, amely a történelmi tárgyaknak van szentelve!

Lara: Tökéletes! Megnézhetem ott?

Könyvtáros: Azzal kapcsolatban... Igazából nem tudom, hogyan kell megnyitni azt a részt. De mondok valamit, fogadd el ezt a könyvtári kulcsot köszönetképpen, hogy felébresztettél. Ha rájön, hogyan lehet kinyitni azt a részleget, vigyen, amit csak akar. Kellemes ünnepeket!

Köszönöm! Boldog karácsonyt!

Könyvtáros: Most pedig újra a projektemre koncentrálok...

A beszélgetés után lépj jobbra, és vedd fel a KÖNYVTÁRKULCSÁT. Keressük meg a padló csapóajtót, a sarok közelében, nyissuk ki, és másszunk le a könyvtár első emeletére. Használd a könyvtári kulcsot az ajtók kinyitásához, és lépj be az előcsarnokba. Fordulj balra, fuss el a lépcső mellett balra, az olvasóterembe. Menj a középső kockás padlóra, és ugorj a végéről, hogy megragadd a felső párkányt a törött korlát között. Húzd fel magadat, fordulj meg, és egy ugrással kapaszkodj meg a plafonlétrában. Fordulj meg, kapaszkodj át mennyezetre, és az akadálytól balra, rántsd le a fali kart. Menj vissza ismét az emeletre, menj körbe, és ugrás a másik oldalon is a plafonlétára. Ügyesen kapaszkodj balra vagy jobbra, és menj körbe, hogy találj egy másik felfelé vezető létrát, és mássz fel rajta. Menj körbe, ugrás, és mássz át a felemelt állványzaton, ugorj át a résen, és menj tovább körbe egy eltolható szobor mellett. Told meg a padlókart, hogy leeressze az állványzatot, és térjen vissza a szoborhoz. Told, lökd le a nyíláson át, persze vele együtt te is le fogsz vele együtt zuhanni. Told a szobrot a díszes padlólapra, és egy kapu ereszkedik le valahol. menj ki a lépcsőházba, fel a lépcsőn, balra menj körbe a karzaton, és ugrás a korláton át a fali repedést elkapva. Csimpizz balra a sarok körül, és húzd fel magad egy beugróba, egy páncélruha fölé. Lépj előre, és nyomd meg a gombot, majd zuhanj le a földre, és menj ismét fel, de a másik lépcsőn, és most az első sor után ugrás balra, a csillárra. Húzd fel magadat, és fordulj jobbra. Ugorj a beugróba, és húzd le a fali kapcsolót, hogy leengedd a csapóajtót, ami elzárta a létrát.

Ugorj vissza a csillárhoz, és folytasd egy ugrással, hogy megragadd a következő csillárt. Onnan juss el a másik beugróba, és nyomd meg a gombot, hogy kinyíljon a dupla ajtó lépcső tetején. Ne menj azonban még oda. Ess a padlóra, menj át a dolgozószobába, és lődd szét a balra lévő, egymásra rakott ládákat. Húzd ki a szobrot a fülkéből, ahol a kapu leereszkedett nemrég, és mozgasd a nagyobb láda és a kőtömb közé (figyeld meg a kőtömb tetején lévő mintát). Menj a másik oldalra, ott is lődd szét a ládákat, és ott is a szobrot kell ugyanúgy tologatnod.

Térj vissza az előcsarnokba, menj fel a legközelebbi lépcsőn jobbra, és a tetején lévő nyitott dupla ajtón keresztül. Menj a terem hátsó falához, és jegyezd meg a falfestményen lévő útmutatót. Fordulj meg, hogy meglásd a négy fali kapcsolót, kettőt az ajtó mindkét oldalán. Balról jobbra haladva húzd le az első hármat, és hallgasd meg a felemelkedő blokk hangját. Menjetek vissza a földszintre, és forduljatok balra a dolgozószobába, ahol a szobrok vannak. A bal oldali felemelkedett, ezért told rá a kőtömbre, amelyiknek a tetején egy mintás ábra van. Menj vissza az emeletre, a fali kapcsolókkal ellátott szobába, húzd le a 4-es gombot, majd nyomd vissza a 3-as és a 2-es gombot. Menj vissza a dolgozószobába, és most már a másik szobrot is rá tudod tolni a másik kőtömbre. Hallod egy csapóajtó kinyíló hangját, ezért térj vissza a fali kapcsolókkal ellátott szobába, és menj oda ahhoz a falfestményhez hátul. Az alatta lévő medence most már elérhető, ezért ugorj a vízbe, ússz be egy beugróba, és húzd le a mennyezeti kapcsolót, hogy leeressz egy lándzsakaput ennek a szobának falában. Menj oda, lépj be az íróasztal mögötti beugróba és tiéd a BOOK ROOM KEY.

9.         Mentés

Menj le a földszintre, és menj a lépcsőházak közötti Történelmi leletek terem bejáratához. Használd a kulcsot, hogy leengedd a lándzsakaput, és lépj be, és menj az asztalon levő könyvhöz.

Lara: Lássuk csak, mi van itt... aha! Van egy legenda, ami egy mesebeli sírról szól a város alatt, ami a szóbeszéd szerint bronzkori leleteket tartalmaz! Egy bronzkori lelet szép ajándék lenne Kurtisnek! De hogyan fogom megtalálni ezt a sírt? Jól van. Kalandozzunk egy kicsit! A fenébe! Sosem szerettem a zárt ajtókat... Valahogy ki kell jutnom innen...

A lándzsakapu ismét felemelkedett, amíg Lara magában beszélt, ezért keress négy könyvkapcsolót, egyet-egyet minden sarokban, és húzd meg mindet, hogy kinyíljon egy csapóajtó magasan az É-i falban. Mássz fel a létrán, majd jobbra mássz még feljebb, a padlásra, hogy megtaláld az IRON EMBLEM-et az asztalon. A lándzsakapu felemelkedik, amikor felveszed, és mivel lefelé nem tudsz mászni, zuhanást kell végrehajtanod, szerény egészségveszteséggel.

Menj ki, ki egészen az utcára. Lépj be az előtted lévő térre, amelyet egyetlen hóember őriz, és menj szemközt a keskeny sikátoron át egészen a két keresztszoborig. Juss fel ismét az egyikre. Menj körbe és ugorj, hogy megragadd a létrát, és húzd fel magad a platformra, ahogy korábban tetted. Mivel a kidobó nem enged be a táncparkettre, be kell osonnod. Fordulj balra, és egy futóugrással kapaszkodj fel a szemközti kis erkélyre. Húzd fel magad, és szükség szerint ugrással haladj jobbra pár erkélyen át, míg egy oszlopon levő szoborhoz jutsz. Onnan is ugorj a szemközti kis erkélyre, majd jobbra a tetőre. Kapd el a peremét, csimpizz jobbra a szobor mellett húzd fel magad egy lapos ponton. Lődd szét az ablakokat, ugorj feljebb, és aktiváld a feszítővas kapcsolót, hogy kinyíljon a melletted lévő rács.

Mássz le a biliárd asztalokhoz, ahol egy fickó alszik.

Lara: Hűha! Biztos mélyen alszik, ha ezt át tudta aludni!

Rántsd le a biliárd asztal mellett lévő ugrókapcsolót, hogy kinyíljon a jobb oldali kapu. Menj át az átjárón a zajos tánctérre, ahol Ayesha Erotica talán épp fellép. Halkítsd le a hangerőt ízlésednek megfelelően, és menj jobbra, hogy szembenézz egy létrával. De előbb fordulj balra, a rámpa tetején, és ugorj balra a korláton át a bár fölötti tetőre. Fordulj meg, keresd meg az ugrókapcsolót, és rántsd le egy íves futóugrással, hogy kinyíljon valami valahol. Fuss el a tánctéren táncoló vendégek mellett, és keress balra a bárpultnál egy másik ugrókapcsolót. Egy futóugrással ugorj át az utadban lévő zsámolyon, hogy lerántsd és leeressz egy közeli platformot. Menj balra, ahhoz a létrához, amit korábban láttál, és mássz fel. Húzd fel magad a leeresztett platformra, és egy futóugrással ugorj balra a lengő láda mellett, hogy megragadd az erkélyt, és felhúzd magad. Kövessük körbe a fali beugróig, és húzzuk le a fali kapcsolót, hogy kinyissuk a játékterem melletti átjárót elzáró két kapu egyikét. Menjünk vissza a korláton lévő nyíláshoz, és ugorjunk le a padlóra. Menj fel a rámpán, ahol lejöttél a diszkóba, és mássz fel ott is a létrán. Amikor a rácshoz érsz, és úgy gondolod, hogy nem tudsz tovább menni, fordulj jobbra, és menj tovább felfelé. Amikor eléred a láncot, ereszkedj le egy háromszög alakú platformra. Ugorj át futva a korláton, és ragadd meg a nyílást. Húzd be magad a kúszótérbe, gyújts meg egy fáklyát, és kövesd a hosszú folyosót, amíg egy dohányzás tilos tábla melletti nyíláshoz nem érsz.

Ugorj át egy íves futóugrással résen, és kapaszkodj meg a nyílásba. Mássz fel, húzd meg a fali kapcsolót, amely a második kaput nyitja a játékterem melletti elzárt folyosón. Ess le a táncparkettre, és menj jobbra, át a kinyílt kapun, a játékterem után. Menjünk tovább a kanyargós rámpán az alagsorba.

Lara: Ajánlom, hogy ne legyen egy doboz elrejtve egy törött világítóberendezésben...

Találjunk egy fali kapcsolót a biliárdasztal melletti tömbön, amely leengedi a tánctér világítóberendezését. A másik blokk túloldalán van egy másik fali kapcsoló, amely egy további mozgatást végez egy függő platformon. Menj vissza a tánctérre, és mássz fel a túlsó szoborhoz a kis oszlopra, onnan ugrás a létrára, mássz fel és csimpizz át a túloldalra a plafonlétrán, és ess le a kis erkélyre. Fordulj balra, és ugorj át a korláton, hogy megragadj egy létrát. Csimpizz balra, amíg meg nem látod a feletted lévő nyílást. Mássz fel oda, ugorj balra, az erkélyre, és közelítsd meg a fickót, a disc jockey-t, akinek a feje fölött piros felkiáltójel van. Ő amúgy nem más, mint a pályaszerkesztő DJ Full. :)

 Add át neki DJ Full új kislemezét, és egy második IRON EMBLEM-mel jutalmaz (a mögötted lévő asztalon).

DJ Full: Köszönöm! Tessék, fogd ezt!

10.     Mentés

Juss le a földszintre, sok módszer van erre. Akár a djpult mellett levő kis háromszögletű platformról jobbra ugorva a sarokba a kis erkélyre, és onnan le a földszintre, vagy amerről jöttél, kapaszkodva is le lehet jutni. Menj ki innen, amerről jöttél, ki az utcára. és fuss el jobbra. Fordulj balra, és kövesd az utcát, juss ki a tengerpartra, a falhoz, és jobbra, az utcai lámpa melletti nyílásba, mássz fel a falra, és csússz le hátrafelé, hogy jeges, lila színű vízbe zuhanj. Gyorsan ússz előre a rövid folyosón, és mássz ki a a mennyezeti légzőnyílásnál. Vedd fel a kis harapnivalókat, és lődd ki a kancsókat 2 x fáklyáért. Menj a másik padlólyukhoz a falnál, és helyezd a vas emblémákat a fali fáklyák alatti tartályokba, hogy kinyíljon a csapóajtó, ami elzárta a padlólyukat.

Remélem nem úgy jártál, mint én, hogy az elsőt elfelejtettem felvenni a könyvtárban, és innen kellett viszamennem érte. :)

11.     Mentés

Csússz le egy sötét barlangba, gyújts meg egy fáklyát, és kövesd jobbra a járatot egy kikövezett területre. Fordulj jobbra, közelítsd meg a következő barlangot, és várj türelmesen, amíg egy szikla legurul jobbról. Menj gyorsan jobbra, fel a rámpán, ahonnan jött a golyó, mielőtt egy második szikla is előjön (ezek a végtelenségig jönnek), és menj át az előtted lévő kúszórésen. Ereszkedj le a másik oldalon, ahol meg is van az újabb ládika, a 14. SECRET.

 Megtaláltad az összes titkot! Menj az Evertless Beautyba, Amandához az ünnepi jutalomért!

Menj ki a kúszórésből, várd meg, amíg a következő szikla leesik, és fuss utána a rámpán. Fordulj jobbra a második beugróba, és várd meg a következő sziklát, mielőtt lehúzod az időzített fali kapcsolót, hogy kinyíljon egy kapu. Fordulj vissza, fordulj jobbra, fuss le a rámpán, és fordulj balra az első nyílásba. Sprintelj el az időzített kapu mellett, mielőtt az bezárulna. Ugorj be balra, a fali beugróba, és húzd le a fali kapcsolót, hogy felemelj egy csapóajtót. Menj vissza a párkányra, ugorj át a túloldalra, majd ess le a felemelt csapóajtóra. Mássz be a kúszórésbe, és egy többszínű teremben bukkansz elő. Húzd le a fali kapcsolót a piros fülkében, majd a fali kapcsolót a zöld fülkében. Az E gödör feletti falpanelek alatt csapdaajtók vannak felhúzva. Ugorj a lila színűre, majd a sarokpárkányra, majd jobbra, az alacsonyabbra, végül ismét a legalsóhoz a folyosóra. Találkozol két lassan mozgó kereszteslovaggal.

Fuss el mellettük a zöld színű folyosón keresztül, és várd meg érkezésüket a következő teremben. Csald fel egyiküket a rámpán, és használd a testedet csalinak, miközben felemeli a kardját, és darabokra veri a mögötted lévő faszerkezetet. Oldalra szaltózz, hogy ne szenvedj sérülést, az utolsó pillanatban. Vagy guggolj le, akkor kisebb a sérülés. :) A rámpán húzd fel magad egy felső szobába. Húzd le a fali kapcsolót, menj át a falhoz, és húzd fel magadat a párkányra. Fordulj balra a fülkébe, ahol az imént leereszkedett a kapu. Keressétek meg a kis ládát, és vedd ki belőle a Kis Karkötőt.

Lara: Ez tökéletes ajándék lesz Samnek!

Ereszkedjetek vissza a szobába, ahol a keresztesek már eltűntek, és ugorj, jobbra a fali beugróba. leesve a túloldalon menj jobbra, a folyosóra, ugrás az első felemelt platformra.

12.     Mentés

Húzd fel magadat, és ahelyett, hogy a következő platformra ugranál, ugorj futva, hogy megragadd a létrát. Mássz fel, és menj át a plafonlétrán. Kövesd a mennyezeti nyomokat a rögzített kamerán keresztül (nyomd meg a nézés gombot, hogy visszaállítsd a kameravezérlést, ami sokkal könnyebbé teszi a dolgokat), és mássz tovább, amíg közel nem érsz a mennyezethez. Egy fordulásos hátraszaltóval kapaszkodj meg egy fahídon, húzd fel magadat, és fordulj balra. Kövesd körbe az óramutató járásával megegyező irányban egy másik kis ládáig, amiben egy BRONZ VÖDÖR van.

Lara: Aha! Egy bronzkori vödör a korai vaskorból... a Kr. e. 6. századból, ahogy elnézem... Ez tökéletes ajándék lesz Kurtisnak... (Telefonos riasztás)

Jaj ne! Itt az idő, hogy találkozzunk Kurtis-szel a kávézóban az ajándékcserére... Vissza kell találnunk a városba!

Menj ott tovább, és elérsz egy mély gödörhöz.

Nekifutásból ugorj kapaszkodás nélkül a sínekre, és fordulj jobbra. Kapaszkodj fel a terembe, és ugorj a közeli kis medencébe. Ússz gyorsan, át a jeges vízen, és mássz ki a vízből a folyóparton. Ugorj futva a sekély vízbe, és menj tovább egy pad mellett álló párhoz. Mássz fel a pad mögötti sziklákra, és haladj felfelé, hogy visszatérj az utcára.

13.      Mentés

Forduljon jobbra, kövesse az utcát, amíg a hókupacok ki nem fogynak, és forduljon balra át az kis sikátoron. Menjünk tovább a kis téren keresztül az iker hóemberek és a könyvtár mellett, majd kövessük az utcát a hídig. Menj tovább balra el a targonca mellett, és menj be balra az Evertless Beautyba. Hallgasd meg, ahogy Lara és Amanda helyreállítják látszólag megromlott kapcsolatukat, és lásd, hogy egy Bónusz Ruha utalvány-t kaptál tőle.

Lara: Hoztam néhány dekorációt neked, Amanda.

Amanda: Nem kellett volna!

Lara: Ne butáskodj Amanda. Minden karácsonyfát teljesen fel kellene díszíteni.

Amanda: Köszönöm Lara. Tudod mit... kvittek vagyunk. Fogd ezt a ruhát. Boldog ünnepeket!

Köszönöm! Ez egy kedves karácsonyi gesztus. Hagyjuk a múltat. Legyünk újra Barátok!

Amanda: Barátok?

Lara: Barátok. :)

Amanda: Lara: Barátok. :D

(Kínos csend)

Lara: Ó, amúgy Amanda. Kurtis és én később tartunk egy kis ajándékcserét a kávézóban. gyere el és csatlakozz hozzánk!

Amanda: Jól hangzik! Ott találkozunk!

14.     Mentés

Menj ki az utcára, forduljon balra, és menjen át a híd alatt. Forduljon ismét balra, és visszatértél a térre a kávézóhoz. Lépj be és fordulj balra, hogy meglásd a várakozó barátaidat. Sétálj feléjük, beszélgetést folytattok.

15.     Mentés

Kurtis: Hé Croft! Örülök, hogy eljöttél!

Szia Kurtis! Örülök, hogy te is itt vagy Sam!

Sam: Hát persze!

Lara: Ah! Amanda! Örülök, hogy eljöttél!

Amanda: Örülök, hogy itt lehetek! Jó Isten, ki ez a szexi férfi?! Meg akarom érinteni és... "Érints meg te is" (az Evert sláger kislemeze) :)

(További kínos csend)

Sam: ...most pedig cseréljünk ajándékot!

Lara: Winston ajándéka egy ajtótámasz volt a fagyasztóba. Remélhetőleg ez megakadályozza, hogy olyan gyakran bezárkózzon!

Kurtis: Ez hihetetlen! Ez a lelet úgy néz ki, mintha a vaskorból származna! Hogy sikerült megszerezned?

Lara: Ez egy másik hosszú történet.

Kurtis: Egyszer majd el kell mesélned. Köszönöm!

Lara: Úgy tűnik, a hajléktalan férfi a gyárból szerzett egy gitárt. Ebből az édes dallamból ítélve fényes zenei karrier áll előtte.

Sam: Hatalmas buli lesz az éjszakai klubban! Ezután mindenképpen oda kéne mennünk!

Kurtis: Jól hangzik, de a jegyek nem fogytak el?

Lara: Véletlenül ismerem a DJ-t! Ő majd beenged minket. Nem probléma!

Sam: Király! Gyerünk, menjünk!

Lara: Úgy tűnik, mindenkinek boldog év vége lesz! Boldog karácsonyt! Boldog karácsonyt mindenkinek!

A beszélgetés után megnyomhatod az escape billentyűt, és végignézheted, ahogy a csoport egy vidám énekhangra bulizik (ne próbáld megérteni a szöveget :)). Ha eleged van, lépj ki a játékból.

 A végigjátszást írta: OBig

A párbeszédeket fordította: OBig

Videóvégigjátszás: Steven3517

 

 

Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.