.....................................................................

Tomb Raider - 88 Moon

Készítõ: András Györgyi (Giliii)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki az andras_gyorgyi_tomb_raider_88moon.zip-et, másold valahova, és a benne levő 88 Moon.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

A történet a Jupiter egyik holdján játszódik, ahol hősnőnk egy különös világban találja magát. A felfedezetlen világ olyan ismerősnek tűnik, mégis valahogy ismeretlen. Lehet, hogy az egyiptomi istenségek nem a földről jöttek? Itt semmi sem az, aminek látszik... vagy mégis?

Ebben a kalandban az első hat Tomb Raider játék korszakának néhány pillanata jelenik meg. Nos, van néhány dolog a Legendából és az Underworldből is :). Ez egyfajta szolid tisztelgés az első korszak játékai előtt, amiket én magam is szívesen játszottam/játszottam.

Életem első saját pályája. Jó szórakozást!

Vélemény:

Végre egy újabb magyar készítő, egy újabb magyar pálya. Remek kaland volt ez. Nehézségre közepes. Humanoid ellenség nincs benne, csak pár farkas, egy tüzes szellem, itt vesztettem a türelmetlenségem miatt egy kis életerőt, aztán van pár csontváz, kis gnómok, és a végén egy félisten. De medipackot nem kell használni. Fegyvert, lőszert, medipackot kapsz bőven. Van 5 secret is, némelyik jól elrejtve. :) A feladatok nagyon változatosak. Van változó terem, tükrösterem, átlátszó platformok, időrefutás, sövénylabirintus, forgó pengék, stb. Nagyon nehéz feladat nincs benne, egy időrefutás, de azt sem nehéz megcsinálni, egy kis gyorsfutással marad is még pár másodperc. Ez a készítő első pályája, és remek kaland, nagy reményeket fűzök még hozzá. :) Ne hagyja kis senki ezt a remek kalandot.

Végigjátszás:

Secret1: Secret2: Secret 3: Secret 4: Secret 5: Statisztika :

Fordulj meg, és a jobb hátsó oszlop mögött, a kis dombon túl, kapaszkodj el a sötét láthatatlan kúszófolyosóra, és vedd fel a nagymedipackot, az 1. secret-ben.

1.    Mentés

Menj a másik irányba, vedd fel a PDA-t, és nézd meg: „Ne feledje: Nem minden az, aminek látszik... vagy mégis?”

Menj be a terembe, a túloldalon kapaszkodj fel a karzatra, vedd fel a fáklyacsomagot, lődd le a farkast, és bemenve a sarkon a beugróba, és robbanófejes lőszert kapsz a nyílpuskához, a 2. secret-ben.

2.    Mentés

Mássz le, és ügyesen, óvatosan menj át a gőzfújókon. bent egy tüzes szellem vár, rohanj ki gyorsfutással a vízbe, ott megszabadulsz tőle, kicsit sérülsz, de nem nagyon. :) Ismét juss be a sötét terembe, vedd fel az 1. Moon Crystalt, a Kéket. Mindkét oldalon rántsd le a fali karokat, a sarokban vedd fel a kismedipackot, és irány vissza a vizes terem, és bent a vízben megtalálod a Nyílpuska-t.

3.    Mentés

A vízben kinyílt egy kapu. Ússz át rajta, ússz balra, vedd fel a fáklyacsomagot, majd ússz felfelé, és megtalálod a kijáratot. Mielõtt kimásznál a vízbõl, vedd fel a shotgunlõszert. A következő teremben ess le a földszintre, rohanj át a kőgolyók alatt, akkor mind lehullik, tovább nem zavarnak. Vedd fel a lőszert, majd kapaszkodj fel az alacsonyabb deszkapalánkra. Onnan ugrás jobbra a faliréshez. Kapd el, csimpizz jobbra a következő deszkapalánkra. Onnan ugrás a törött oszlopon levő létrára. csimpizz át a jobb oldalára, mássz le egészen, épp hogy csak fent legyen a lábad is a létrán, majd egy fordulásos hátraugrással a következő deszkapalánkra értél.

4.    Mentés

Ugrás tovább nekifutásból az oszlopra. Látod, a bejárat mellett felemelkedett egy rácsos oszlop. ugrás rá, onnan tovább a nagy deszkaplatformra, ott, a széléről kapd el a plafonlétrát, és csimpizz el a kijáratig. Ott ess le, lépj be a terembe, ami vizessé válik. Ússz, nyisd ki a kaput, menj be, és a szárazzá vált kis teremben megtaláltad az 1. Tree of life Piece-t.

Irány vissza az előző terem. De ez most megváltozott, mérgező lett a vize, bele ne ess.

5.    Mentés

Ess le az alattad levő oszlopra, ugrálj a többi oszlopon át a kijárat felé, majd a fal melletti párkányról egy helyből ugrással elkapod a kijáratot, felmászol, és visszamész a kezdő terembe.

6.    Mentés

Irány a szemközti folyosó, a tüzes terem. A bejárat feletti párkányra kapaszkodj fel, és a sarokban levő vasrácsról felveheted a Lézertávcsövet.

Irány vissza a bejárathoz. Ugorj át a szemközti részre, a ládára, mássz le az oldalán, juss el a sarokba a fali réshez ügyelve a tűzfújókra, és bemászva a résbe lőszert vehetsz fel, a 3. secret-ben.

7.    Mentés

Mássz ki, és a másik sarokba eljutva felveheted a Storm Key-t.

Juss vissza a secret előtti oszlopra, és mássz le rajta egészen. Ugorj a rácsra, vigyázz, valamelyik lapok égetnek. Vedd fel a sötét rácson a 2. Moon Crystalt, a Narancsszínűt.

Nem messze tőle a villámló lapon megtalálod a Shotgun-t is.

Juss vissza, fel az oszlopon, menj körbe, kapaszkodj fel a lecsúszós ferde platformra, onnan egy ugrással a ládára, mássz fel, és kijutsz végre a teremből. Irány a következő feladat csak előtte még robbanó lőszerrel lődd szét a két csontvázat.

8.    Mentés

Menj balra, nyisd ki a kulcsoddal a kaput. Menj, lődd szét robbanó nyíllal a kis gnómokat, majd a lézertávcső használatával fent, az oroszlánfejnél a vázákat. A követ is kilőtted a szájából, ezzel kinyílt a kapu alatta. De még ne menj oda. Juss fel a domb tetejéreMielőtt átjutnál az oroszlánfejhez, nézz le balra, ott lapul a Revolver.

Most juss el az oroszlánfejig. Vedd fel, amit találsz, és jobbra menve a sarokban, a bokor mögött megvan a Grenada Gun, a 4. secret-ben.

9.    Mentés

A bokrot megkerülheted, ha lekapaszkodsz a falon és csimpizve mögé kerülsz. Menj körbe fent a termen, és átugorva a bejárat feletti rácsra, megtaláltad a feszítővasat, a Crowbar-t.

Menj le, és menj a kinyílt kapun. Menj el a kar mellett, és nyisd ki a hátsó ajtót. Észrevetted az égő tüzet a domb oldalán? Menj vissza a kezdő terembe, és az egyik oszlop mellett találsz Fáklyá-t.

Vedd fel, irány vissza a terembe, gyújtsd meg, és a kinyitott kis szobában dobd a padlóra. A deszka kigyullad, leszakad, és alatta megtaláltad a 3. Moon Crystalt, a Lilát.

A kar előtt ments egyet, mert időre fog menni a feladat. Told meg, rohanj ki, ki a kezdő terembe, be a tüzes terembe, ugorj át a túloldalra, és a lassan bezáruló rács mögött meg is van a 2. Tree of life Piece.

A fali gombbal nyisd ki a rácsot, és menj a kezdő terembe.

10.                      Mentés

Menj balra, és a két Tree of life Piece-vel nyisd ki a kaput, és bent vedd fel a 4. Moon Crystalt, a Sárgát.

Kint nyisd ki a fali gombbal az utolsó nagykaput. Menj be, ott látod az öt foglalatot, de egy még hiányzik. Lődd le a farkasokat, menj jobbra, és a feszítővassal nyisd ki a kaput. A forgó pengéken juss át. Legkönnyebben szerintem úgy, hogy elé állsz, ahol még épp nem ér el, és amikor nyitnak a pengék, nyomsz egy bukfencet, (END) így átérsz rajta sértetlenül. Ha mindkettőn átértél, akkor berúgva az ajtót egy labirintusba értél.

11.                      Mentés

Menj balra, és keresd meg az egyik sarokban az 5. Moon Crystalt, a Zöldet.

12.                      Mentés

Tulajdonképpen ki is mehetnél innen, de akkor nem lenne meg az utolsó secret, és az UZI-ról is lemaradnál. Menj visszafelé, most balra tartva, és egy helyen, ahol láthatatlan beugró van a falban, bent megtalálod a Grenada lőszert, az 5. secret-ben.

13.                      Mentés

Menj tovább, megint balra tartva, és egy másik kis sövényudvarban felugorva elkapod a kis deszkaplatformot, és feljutsz a sövény tetejére. Jól kutasd ki, mert medipackot, lőszert és az UZI-t találod ott. Most már kimehetsz a labirintusból, át a pengéken vissza a foglalatokhoz. Tedd mindegyiket a helyére is kinyílik a nagykapu.

14.                      Mentés

Menj végig a folyosón, és beérve a következő terembe végezz a félistennel. Vedd fel, amit hátrahagyott, a Moon Aquamarine-t.

Nyisd ki vele az utolsó ajtót is, és vége is ennek a remek kalandnak.

15.                      Mentés

Végigjátszás: OBig

Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.